Obezitatea crescuta
la copii

Activam resursele noastre pentru a genera campanii menite sa ajute copiii confruntati cu obezitatea.

image
image

Obezitatea la copii este un fenomen alarmant, cu impact atat la nivel national, cat si international. Este o provocare complexa, cu o multitudine de factori ce contribuie la evolutia sa. Tocmai de aceea, angajamentul nostru este de a actiona decisiv in combaterea acestei probleme.

Obezitatea: un risc pe mai multe planuri

Obezitatea la copii nu se rezuma doar la aspectul fizic, ci afecteaza si starea de sanatate pe termen lung. Atunci cand indicele de masa corporala depaseste limita normala, este momentul sa actionam.

Programe adaptate si personalizate.

In lupta impotriva obezitatii copiilor, abordarea nu poate fi una generala. Nevoile si circumstantele fiecarui copil sunt unice. Astfel, interventia noastra este centrata pe individualizare.

Modelul nostru de prevenire si combatere a obezitatii se bazează pe un amestec de educatie nutritionala, activitate fizica si sustinere psihologica. Incurajam un stil de viata activ si sanatos, iar acolo unde este nevoie, intervenim cu ajutor profesionist pentru a redirectiona comportamentele alimentare nesanatoase.

Cum ne puteti ajuta?

Dacă sunteti interesat sa faceti o donatie semnificativa, va rugam sa contactati echipa noastra +40 783 064 682 sau la adresa de email info@zambetuldecopil.ro