Zonele de focus

Ne concentram asupra unor aspecte critice pentru dezvoltarea si bunastarea copiilor si tinerilor nostri. Dorim sa reducem cazurile de abandon scolar, sa combatem consumul de droguri in randul tinerilor si sa promovam includerea copiilor supraponderali, marginalizati si din minoritati etnice.

image

Activam resursele noastre pentru a genera campanii menite sa ajute copiii confruntati cu obezitatea.

In lupta impotriva obezitatii copiilor, abordarea nu poate fi una generala. Nevoile si circumstantele fiecarui copil sunt unice. Astfel, interventia noastra este centrata pe individualizare.

image

Mobilizam resursele pentru a lansa campanii menite sa-i protejeze pe copii de pericolele asociate cu consumul de droguri.

Fiecare copil este unic, iar abordarile noastre in combaterea consumului de droguri sunt individualizate, luand in considerare particularitatile fiecarei situatii.

Unim eforturile pentru a implementa  programe si campanii care ii ajuta pe copii sa ramana la scoala si sa se bucure de o educatie adecvata.

Abandonul scolar este o problema complexa, cu multiple cauze si consecinte, la nivel national si international. Avem responsabilitatea comuna de a actiona pentru a preveni si combate acest fenomen.

image

Dezvoltam programe si campanii de informare pentru a ajuta copiii sa inteleaga si sa gestioneze corect utilizarea retelelor sociale.

Abordam problema dependentei de social media printr-o serie de programe si actiuni specifice, menite sa raspunda diverselor nevoi ale copiilor.