Curs Referent Resurse Umane (inspector)

Curs autorizat, cu certificat avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, recunoscut national si international.

Trainer: Alina Gaina (16 ani experienta)

690 lei  35% discount

Disponibila si plata in rate

Un Referent Resurse Umane si, implicit, departamentul de resurse umane din care face parte, are un rol vital in gestionarea celei mai valoroase resurse din cadrul unei companii: OMUL. Productivitatea si buna desfasurare a activitatii firmei depind de calitatile si capacitatea resursei umane.

In acest curs vei invata:

 

  • Invatarea modului de intocmire si gestionare a documentelor de evidenta a personalului, ce va ajuta la o administrare eficienta a personalului in organizatie si la o reducere a riscurilor de litigii legale.

 

  • Exercitii practice la intocmirea si modificarea contractului individual de munca si cercetarea disciplinara, ce va ajuta la dezvoltarea abilitatilor practice si la cresterea increderii in sine in aplicarea cunostintelor.

 

  • Intelegerea modului de operare in programul REVISAL si a tipurilor de contracte, normelor si sporurilor ocazionale, ce va permite o administrare eficienta si precisa a salariilor si a contractelor.

 

  • Invatarea despre regulamentul intern si prevederile specifice de lucru, ce va ajuta la crearea unui mediu de lucru organizat si structurat, si la prevenirea conflictelor intre angajati si organizatie.

 

  • Intelegerea modalitatii de calcul a salariilor, a fisei postului, a tipurilor de concedii reglementate prin lege si a zilelor de sarbatoare legale, ce va ajuta la o administrare eficienta si precisa a salariilor si a beneficiilor.

 

  • Intelegerea GDPR-ului si a modului in care se aplica in domeniul resurse umane, ce va ajuta la respectarea prevederilor legale si la prevenirea unor posibile amenzi.

 

  • Intelegerea modalitatii de arhivare a documentelor de incetare si de constituirea arhivei dosarelor de personal, ce va ajuta la pastrarea documentelor importante si la reducerea riscului de litigii legale.