Sponsorii nostri

Suntem recunoscatori tuturor sponsorilor nostri dedicati care ne sprijina in misiunea noastra de a imbunatati viata copiilor si tinerilor din Romania. Fiecare sponsorizare aduce o contributie valoroasa in promovarea incluziunii sociale, in reducerea abandonului scolar, in combaterea consumului de droguri si in sprijinirea copiilor supraponderali, marginalizati si din minoritati. Prin parteneriatele noastre, putem realiza proiecte de impact si oferi oportunitati reale pentru dezvoltarea acestor copii si tineri.

Va multumim tuturor sponsorilor nostri pentru generozitatea si implicarea voastra in crearea unui viitor mai bun pentru acesti tineri, impreuna putem aduce un zambet pe chipul fiecarui copil si tanar pe care il sustinem.

partener-NAI-romania-fundatia-zambetul-de-copil

Singura academie de MBA pentru copii din Romania, premiata la finalul anului 2022 ca “Cel mai Complex Program MBA pentru Copii”.

Cursurile YOUNIVERSIS de pregatire profesionala se bazeaza pe un plan eficient construit de echipa de profesori a academiei ce isi propune prin intermediul cursurilor digitale sa ofere cursantilor o cariera intr-un domeniu de viitor.