Cine este
MBAKids
Academy?

Academia MBAKids este noul fenomen al educatiei din Romania, noua referinta in dezvoltarea personala a tinerilor conform rezultatelor dovedite si a presei. MBAKids este un concept unic, un proiect de tara despre mentalitatea succesului la copii si despre pregatirea liderilor de maine. Este singura academie de MBA pentru copii din Romania, premiata la finalul anului 2022 ca “Cel mai Complex Program MBA pentru Copii”.

Despre MBAKids Academy

Care este misiunea MBAKids Academy?

79% dintre parinti vad scoala trationala drept insuficienta pentru dezvoltarea copiilor, in special legat de pregatirea lor pentru viata. 85% dintre elevi considera ca scoala nu a integrat educatia digitala iar 72% dintre ei cred ca sistemul educational nu este adaptat pentru meseriile viitorului si nu iti dezvolta aptitudinile necesare pentru acestea.

Predarea clasica pe elemente teoretice, plafonarea materiilor studiate si regula bazata pe memorarea si redarea informatiei, nu ajuta la dezvoltarea copiilor de azi, generatiile Z si Alpha.

Obezitatea crescuta
Consumul de droguri
Angajamentul scazut, abandonul si esecul scolar
Integrarea sociala pentru minoritati
Integrarea sociala pentru copii cu dizabilitati
Lipsa abilitatilor pentru meseriile viitorului
Incapacitatea de comunicare
Dependenta de social media

Conceptul si obiectivele cursurilor MBAKids au pornit atat de la cerintele viitorului pentru copii cat si de la punctele forte ale sistemelor educationale din Australia, Anglia si Singapore. Aceste sisteme de invatamant sunt unele dintre cele mai apreciate din lume si recunoscute pentru rezultatele lor exceptionale in domeniul educatiei.

Valorile MBAKids Academy

Principiul MBAKids

MBAKids Academy educa copiii spre viitor facandu-i sa inteleaga ca pentru a putea schimba lumea, mai intai trebuie sa o inteleaga.

Care sunt cursurile oferite de MBAKids Academy?

Mentalitate de Succes

Aventura Banilor

Micul Antreprenor

Vorbeşte cu Încredere