Redirecționează 3,5%

În această perioadă crucială, când avem șansa de a influența pozitiv destinele celor din jur, vă invităm să vă alăturați campaniei noastre prin intermediul formularului 230, disponibil pentru depunere până pe 25 mai.

Misiunea noastră este de a deschide noi orizonturi pentru copiii aflați în dificultate, oferindu-le acces la educație de calitate, materiale didactice și sprijin în parcursul lor educațional. Credem cu tărie că educația este piatra de temelie în construirea unui viitor mai bun și în oferirea de șanse egale pentru toți copiii, indiferent de mediul lor social sau economic.

Contribuția dumneavoastră prin formularul 230 ne va permite să extindem programele educaționale, să organizăm ateliere interactive, să achiziționăm cărți, rechizite și tehnologie modernă educațională, și să creăm un mediu propice dezvoltării și învățării. Fiecare donație înseamnă o nouă oportunitate pentru un copil de a-și urma visurile și de a-și depăși condiția actuală prin puterea cunoașterii.

Participarea este simplă: completarea și semnarea formularului. Fiecare contribuție va fi folosită cu maximă atenție și responsabilitate, asigurându-vă că impactul donației dumneavoastră va fi resimțit direct în îmbunătățirea calității educaționale pentru copiii pe care îi sprijinim.

Vă mulțumim pentru generozitatea și încrederea arătată în anul precedent și vă îndemnăm să rămâneți alături de noi și în acest an. Prin sprijinul dumneavoastră, putem aduce zâmbete, speranță și, mai ales, o șansă la un viitor mai luminos pentru copiii care beneficiază de programele Fundației Zâmbetul de Copil.

Cu profundă recunoștință și speranță,

Echipa Fundației Zâmbetul de Copil